Julkänslor

Julkänslorna börjar sakta men säkert smyga sig på. Idag gjorde jag mig en köttbullemacka med rödbetssallad på vörtbröd. Det var smarrigt det! Det är ju så mysigt nu med alla elljusstakar och stjärnor i fönstren. Jag ser att en del redan har tomtar och gran framme men det väntar jag med ett tag till. Däremot har jag hängt upp julkransen på dörren. Nu är det bara snön som fattas.

014 (2) 016

Leo blev naturligtvis alldeles till sig av lukten av köttbullar. Gissa om han njöt när han fick några av dem. Jag tror att han slog rekord i att äta snabbt! 😉

 

10 tankar på “Julkänslor

 1. Åh… rödbetssallad! Gud så gott! Det måste jag köpa redan till helgen. Jo, julkänslorna börjat komma lite smått här också faktiskt. Nu ska det ju bli snöstorm också sägs det. Härligt värre!
  Kram till dig!

 2. Här kommer en hälsning från bloggtorkan! 🙂 Din blogg ser väldigt fin nu som du gjorde men det är lite svårt för mina ögon att sortera. eller är det min tröga hjärna?..
  Hoppas du får en fortsatt härlig december.
  Varma kramar!

  • Det kan bli jobbigt med alla inlägg framför sig. Men om du klickar på överskriften kommer du till den ”riktiga” sidan. Därifrån kan du klicka dig fram eller tillbaka för att se inläggen i ordning. Hoppas att du får nys på´t!
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s