Passed out

Här är vi helt utslagna av värmeböljan som härjar! Det är knappt att vi orkar gå de tio minuterna det tar till sjön för att få svalka oss. När vi väl är hemma igen efter våra bad rinner svetten i floder. Men Leo ska rastas så då blir det vägen till sjön helt enkelt.

Det är nu man skulle ha varit på Tjörn om man fick välja. Vid havet är det lite lättare att stå ut. Men huset där är just nu ockuperat med en massa släktingar. Kanske åker vi dit nästa vecka istället.

Långpromenader och löprundor får vi fixa kvällstid. Så det blir sent i säng. Men gud så skönt det är att få uppleva den svalare luften som de sena kvällarna ger.

Leo orkar ingenting han heller. Han ligger för det mesta avsvimmad i soffan.
060

9 tankar på “Passed out

 1. Det är nog många fyrbenta som inte gillar värmen. Våra hundar är inte roade av några långrundor alls. Själv håller jag mig helst på stranden för där är det mest behagligt att vara just nu. Tycker i alla fall jag…

  Kram i värmen!

  • Nej, inte verkar det vara väder för promenader oavsett om man är människa eller djur just nu. Visst är det härligt med sommarvärme men det är FÖR varmt just nu tycker jag. (Förutom att det är superbra att tvätten torkar snabbt och att man kan ta sig igenom tvätthögen på en dag).
   Stranden är bästa stället. Det håller jag med om!
   Kram!

 2. Det är många både djur och människor som tycker värmen är jobbig. Själv älskar jag den även om det blir lite svettigt och man blir lite dåsig mellan varven.
  Vi har inte haft det så varmt sen 1994 då det var runt 28 i en hel månad utan nåt regn. Ojojoj så många som hade det tufft då.

  Må så gott nu!
  Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s