En helg på Tjörn

Vi chansade och åkte till Tjörn fast att det utlovats åska och regn. Det var väl tur det för vi har inte sett skymten av sådant väder. Istället var det sol och varmt. 🙂
019

Tom Leo svettades (dvs tungan hängde ut).

Förutom bad i massor klättrade vi i bergen (läskigt och ganska farligt, om inte jättefarligt) och åt glass och god mat. Vad gäller klättrandet så förstår jag inte själv hur jag vågar. Men den känslan som kommer efter att ha klarat det är så fantastisk. Jag vet att det är galet och jag lovar mig alltid själv efteråt att aldrig göra om det. Men så gör jag det ändå så fort jag får tillfälle. Konstigt det där. Men jag är jätteförsiktig (till skillnad från min man) och tar det lugnt och överväger alla farliga ställen. Men samtidigt blir jag djärvare och djärvare och gör farligare och farligare klättringar. Mina föräldrar tycker inte om det och mina barn tycker att vi ska sluta. Men vi vill ha våra rus av farlighet. Hm….
075
Det blev många bad. Sisådär 15 stycken på två dagar. 😉 Jag älskar det kalla efter det varma. Blodet som rusar och man känner att man lever.
081
Det blev även en hel del vila på stranden och i hängmattan. 😉

4 tankar på “En helg på Tjörn

  1. Vad skönt att ni slapp åska och regn! 🙂

    Sv: Ja, jag tror det också!

    Idag är allt så stressigt, och kraven är så höga på oss människor. Vi måste normalt jobba så mycket för att kunna skaffa oss en acceptabel mängd ägodelar, och vi jobbar övertid för att ha råd med en dyrare bil som vi egentligen inte behöver.

    Att stressen knäcker människor är inte alls konstigt, och att folk blir utbrända förvånar inte heller.

    Vi behöver alla inse att vi får ut mer av livet, om vi slutar jaga statusprylar och i stället stannar upp och njuter av nuet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s