Himlen har öppnat sig och åskan dånar

Nu är jag rädd! Och Leo gnyr. Himlen har öppnat sig och regnet fullkomligt vräker ner. Blixtarna avlöser varandra med några sekunders mellanrum. Knallarna är höga och hårda.
images

Jag är livrädd för åska men älskar ändå när det är över och den tunga luften har förvandlats till frisk och skön. Men nu har det hållit på så länge så att det räcker för mig!

Regnet vräker ner så att det är alldeles grått ute och huset skakar. Det känns som om jag aldrig sett så mycket regn på en gång (men det har jag ju säkert gjort).

Jag sitter här i mörkret med tända ljus och datorn på trådlöst. Det känns som att vara i en ”Psykofilm”. Läskigt.

Är det någon mer som är rädd för åska?

Tillägg:  några timmar senare: på nyheterna visar de hur några fått simma från sina bilar i en viadukt inte långt ifrån oss. Bilarna översvämmades av vatten. Helgalet! Men jag sa ju att det var ett regna jag aldrig sett förut. 😉

12 tankar på “Himlen har öppnat sig och åskan dånar

 1. Jag har respekt för åska, men njuter av naturens krafter och skådespel.
  Hoppas att det är övrr nu, så att du kan sticka ut näsan och andas härlig luft!

  • Precis så känner jag! Det är så spännande men samtidigt läskigt. Nu är det äntligen över och vi är hela och vid våra sinnens fulla bruk. Haha! Men jag var riktigt orolig ett tag.

 2. och nu har du satt griller i huvudet med din andra kommentar…. tycker jag känner igen dig på bilden, har du haft en annan blogg innan, eller hade du denna då med? Jag har ju bytt (x) antal gånger….

  • Jag har haft minagladadagar innan. Jag vet inte om det ger dig någon ledtråd? Jag känner igen dig sedan tidigare (typ ett år sedan) men kan ju ha helt fel. Jag kanske blandar ihop dig med någon som liknar dig. Så kan det ju vara. 😉 Vad hette din blogg för ett år sedan typ?
   Kram!

 3. Jag är inte rädd för åska men har respekt för den. Samtidigt tycker jag det är en vacker naturkraft men visst kan den vara mycket skrämmande också…

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s