Kryssa rosa – för cancerdrabbade med familjer

Jag vill att alla ni som följer mig och som har/har haft cancer eller har någon med cancer i familjen tittar in på denna sida: http://livetsvagar.blogspot.se Här har vi en driven kvinna som har ordnat en så fantastisk resa/upplevelse för alla cancerdrabbade. Just för att hjälpa, peppa, fixa med svårigheter med utseendet pga behandling, hitta kontakter, visa på möjligheter och exempel på rehabilitering för dem som är drabbade. Och även ge en oförglömligt trevlig resa med allt kul som det innebär! Vill man ta det lugnt finns det möjlighet till mindfulness.

Här finns en fantastisk möjlighet att få träffa andra i samma situation. Dessutom får man ta med sig familjen. Det bjuds på föreläsningar , underhållning och aktiviteter för alla både stora som små/ cancerdrabbade och anhöriga. Det finns chans att få hjälp som både anhöriga och som drabbad vid frågestund/föreläsning.

Nanne Grönvall uppträder!

Vill du gå direkt in på sidan som ger all information om rehabkryssningen så gå in på: http://rehabkryssning.blogspot.se

Imacon Color Scanner

6 tankar på “Kryssa rosa – för cancerdrabbade med familjer

 1. Cancer, är en sjukdom som ger mig rysningar. Tyvärr har jag sett den på nära håll, det finns så många som drabbas… All heder till alla dem som kämpar för att förbättra sjukvården, heder till alla de som kämpar för att ta sig igenom sjukdomen och bli så friska som möjligt, och heder till de som finns och stöttar – Världen kan vara fin när man tittar på alla de där guldklimparna som trots allt finns lite varstans för att lysa upp det mörka.

  Rosa kramar från Christina

 2. Kul att du gillade mina bilder! Jag hejade på Per som hastigast, men såg nog tyvärr inte dig 😦 Efter att varit borta från fotoklubben i 3 år som man en gång var med och startade, så var det många som drog i mig från alla håll och ville prata! 🙂 Men snälla inte visste jag att Hans är din pappa, klart jag känner Hans sedan många år och även Martin 😃 Vad retfullt att vi inte fick pratas!!!

 3. Cancer…blir så lessen när jag hör ordet.
  Så många fina människor som inte finns längre pga denna sjukdom.
  Men vi måste tänka på ALLA dom som blir bra oxå.
  Att många blir friska igen.
  Jag skänker varje månad pengar till barncancer-fonden.

  GLAD PÅSK ♥
  Kram Helene.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s