Helgen som varit

I fredags fick jag åka in till Sahlgrenska eftersom att mitt ena bröst hade svullnat upp och var varmt och rött. Som tur var slapp jag att dränera. Jag måste bara tänka mer på att inte röra armarna för mycket och inte bära saker (vilket är jättesvårt). Jag har aldrig tänkt på hur mycket man använder bröstmusklerna i vardagen. Alla tröga dörrar, tvål som ska pumpas ut (på offentliga toaletter), torka och gno när man ska göra rent, lyfta en kopp té, skära upp mat, skära bröd, hyvla ost, bre mackor, hänga tvätt, gå ut med hunden, vattna – ja precis allt i stort sett involverar bröstmusklerna. Nu har det gått 3 1/2 vecka och det är inte på något sätt färdigläkt.

Men det går bra med styrketräningen. Jag tränar ben, mage och rygg. Och promenaderna går jättebra. Så skönt att det är så fint väder nu.

Vi har varit ute och ätit på Moon.
004Så mysigt ställe!
026
Och riktigt god thaimat som lagas från grunden. Inga burkgrönsaker där inte.
038

Idag har jag varit på gymmet och styrketränat. Osså blev det en långpromenad.

8 tankar på “Helgen som varit

  • Haha! Ja precis så är det. Det är just därför jag har fått komplikationer. Men jag försöker att ta det så lugnt som möjligt nu. Får se om jag klarar det tills allt är läkt.

 1. Ja, det är inte förrän man inte kan använda sin kropp normalt som man märker hur de minsta små muskler samverkar med varandra och om någon av dem felar blir allt liksom ”fel”… Inte kul att du har ont. Hoppas du ska slippa dränera som du skriver för det låter inte alls kul. Och hoppas att smärtan snart är över. Ska läsa lite mer i din blogg och se vad som hänt för jag har inte orkat checka runt.

  Maten låter och ser delikat ut. Och viljen mysig restaurang! ;D Som att vara utomlands ju.
  Kul att se orange lampan i mitten. Exakt en sådan har jag. Köpte den i Barcelona. 🙂

  Jag önskar dig en trevlig dag och ett Krya på Dig!
  Kram.

  • Det är konstigt det där med muskler. Man lägger inte märke till hur många muskler man använder i vardagen när man mår bra och rör sig som vanligt.
   Maten var riktigt god! Och restaurangen är verkligen speciell!
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s