Bloggtrött

Jag mår bra men är bloggtrött just nu. Därför blir det inte inlägg så ofta som tidigare.

Jag har i alla fall tagit cellproverna nu. De tog prover på 6 olika ställen. Det gjorde riktigt j-a ont! Men nu är det över. Svar på alla prover får jag den 8:e januari. Så det är bara att försöka att inte oroa mig tills dess.

Hoppas att ni mår bra allihop!

19 tankar på “Bloggtrött

 1. Jag mår bra! Släpar runt på allehanda lyxproblem som vilket godis jag ska göra till jul, vilka böcker jag ska läsa. Ja, du fattar, sånt där lyxigt som jag är tacksam för.

  Skönt att det är gjort! Så hoppas jag att du får ha det bra nu ett tag. Och njuta av lite feelgood-saker även om jag förstår att det inte är det lättaste just nu.
  Kramen Hannis

  • Det låter så härligt att bara ha ”lyxproblem”! Så var det för mig för tre år sedan.
   Men jag tar det som det kommer och gör saker som jag trivs med och gillar. Det är en lyx det med trots situationen. Jag uppskattar allt så mycket mer just pga allt det jobbiga.
   Kram!

  • Nej då, jag fixar det bra. Jag tror ju inte att det är cancer så det är ganska ok ändå.
   Men jag ser inte fram emot frågor och andras reaktioner på det. Jag kommer att hålla mig ifrån ämnet så gott det går på julfesterna.
   Kram!

 2. Det är skönt med en paus ibland. Lusten till att blogga kommer & går… Internet finns kvar när du känner för’t igen 😉 Hoppas du kan njuta av jul & nyår & att svaren den 8:e inte tar upp all din tankeverksamhet fast jag vet det är nästintill omöjligt att inte tänka på det.. STOR KRAM ❤

  • Tack!
   Blogglusten försvinner ibland men verkar alltid komma tillbaka igen. 😉
   Jag gör saker jag gillar och försöker att inte oroa mig så mycket. Jag tror ju faktiskt inte att jag har någon cancer kvar.
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s