Sol, bad och uteservering

Ännu en underbar sommardag! 🙂 Det blev en skogspromenad till sjön där vi badade och solade. Leo är en riktig badkruka och bangade efter att ha känt på vattnet. Men jag och Per tog ett dopp. Man vet ju inte om det kanske är det sista så det är bäst att passa på vid varje tillfälle som ges innan det är för kallt.

Kvällen spenderade vi på vår favoritrestaurang ”Cyrano” i Alingsås. Även där gäller det att passa på innan man måste sitta inne (där man inte får ha med hundar). Leo satt så fint under bordet och somnade tom fast att det var mycket folk. Skönt!

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig lördagskväll ni med!

062024019

16 tankar på “Sol, bad och uteservering

 1. Vilka härliga bilder och så rart han sover där! Här har vattentemperaturen redan sjunkit en del så jag är osäker på om det blir fler bad denna säsong… Vi får väl se.

  Kram

  • Ja han sov så gott på restaurangen. 🙂 Det är skönt att han inte ställer till några problem utan anpassar sig så fint istället!
   Vattnet var onekligen kallare nu så det blir nog inte så många fler dopp tror jag.
   Kram!

 2. Er hund verkar vara (h)underbar!

  Svar: Varför inte gifta sig med samma man en gång till? Eller varför inte ha kärleksfest? Jag skulle vilja klä mig så fint igen och bjuda alla vänner.
  När Yambo var runt 1 år gillade han heller inte att bada. Men efter att han fick börja simma hos Alfa Hundcenter (som friskvårdsträning), var det inga problem längre.

  • Ja man skulle ju kunna fixa en kärleksfest! Det låter som en bra idé! 🙂
   Vi får försöka att få Leo att bada. Vi själva gillar ju det så mycket. Men han verkar bara gilla att sola sig (rasen är ju från Mexiko där det är varmt). Idag gick han faktiskt i med framtassarna. En stor framgång! 😉

 3. Vilket mysigt ställe! Perfekt att lille vovven får följa med också. 🙂 Har du tagit med honom i spåret än? Det verkar så mysigt att ha en hund att ge sig ut och springa med.
  KRAM!

 4. Vad skönt det låter med ett dopp ute i det fria. Var det varmt i vattnet?
  Jag kan tycka att det är så kallt här i Norden. Annat var det när man var
  barn och bara kastade sig i vattnet…

  Ha det bra idag!
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s