I städtagen

Idag har jag varit i städtagen. Tvättat, dammat, dammsugit (dammsugaren sjunger på sista versen vilket är frustrerande), skakat mattor, torkat speglar, fixat badrummet osv. Allt sådant kul (eller inte). 😉 Vi har det riktigt varmt här så svetten har  runnit en hel del när jag donat runt. Visst är det underbart att vi fortfarande har sommar här men svettigt blir det.

Igår var jag på yoga. Det var skönt efter ett långt uppehåll. Fy vad fort man blir stel när man inte yogar regelbundet. Men nu är allt igång igen efter semestern och gymmet blir nog mitt andra hem igen.

Jag ska köpa mig en cykelkorg så att jag kan ta lite cykelturer med Leo. Han får lätt plats i en cykelkorg. Då kan vi åka på lite längre utflykter. Liten som han är så orkar han inte gå hur långa promenader som helst. Så det blir nog en bra lösning hoppas jag.

Idag har Leo njutit av trädgårdens höga gräs (som vi ”glömt” att klippa  😉 ) och rullat runt och smaskat på grässtråna. Han ser arg ut på bilderna men det är bara för att han käkar gräs han får så ”fina” grimaser. Haha! Dessutom håller han på att tappa sina valptänder så han ser lite kul ut i munnen just nu. Någon tand lite här och där.

001008

10 tankar på “I städtagen

 1. Cykelkorg blir perfekt för då kan ni komma en bit ändå och sedan promenera där. Tyvärr fungerar det inte med våra men de orkar å andra sidan promenera långt och länge 🙂

  Ha en fin fredagskväll!

  Kram

  • Leo orkar med att gå en tvåtimmarspromenad men sen däckar han totalt. Därför skulle det ju vara kanon att kunna cykla om man vill längre bort. Då har han ju krafterna kvar att utforska det stället.
   Kram!

 2. Åh, nu fick jag nog svar på min förra fråga. Han orkar kanske inte springa så mycket, den lille vovven? Att ta med honom i cykelkorg låter både praktiskt och sött! 🙂
  KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s