Än är det sommar

Sommaren är tillbaks här igen. Det har blivit långa skogspromenader och bad i sjön. Jag trivs och älskar livet som hundägare. Nu känner jag glädje när jag vaknar och ser min älskade hunds glada ansikte. Hur länge han har legat bredvid mig och väntat på att jag ska vakna utan att väcka mig. En sån fantastisk respekt. I gengäld får han en morgonpromenad och god frukost. Vi funkar så bra tillsammans. Resten av familjen ger honom också kärlek, lek och promenader så han har fullt upp. Han kommer att bli en riktigt stark och frisk hund av all motion, näringsrik mat (för naturligtvis köper vi den mest näringsrika till honom hos veterinären), lek och kärlek. Jag ångrar mig inte att jag köpte honom. Istället känns dagarna meningsfulla igen.

Mannen har jobbat en del men vi har ändå hunnit med att åka till havet, gå skogspromenader, hälsa på våra föräldrar (som naturligtvis smälte direkt de såg Leo), bada och sitta på uteserveringar. Jag kommer att ta tillvara på sommaren så länge det är möjligt. Än är den inte slut.

En trött Leo efter en lång och aktiv dag ute i naturen:

009 019

Okej, jag lovar att det inte ska bli en hundblogg, men nyhetens behag har inte släppt taget om mig ännu. Haha! 😉

22 tankar på “Än är det sommar

 1. Så söt Leo är! Två chihuahuor bor nära oss. De skäller så fort de bara ser Yambo. Yambo bara tittar tillbaka och struntar i dom.

  Svar: Nej, nej! Yambo är ingen golden, utan en hovawart vilket jag sa till din man. Men jag förklarade att många tycker att han liknar en större golden. Yambo är 8 år och han är fortfarande stark, men han är också äldre vilket har sina fördelar. Yambo har alltid varit en snäll hund, så det har inte varit svårt att uppfostra honom.

 2. Tyvärr är de skälliga, chihuahuorna, men Leo skäller bara när han träffar andra hundar. Men det ska vi vänja honom av vid.

  Vad skönt att han har varit lätt att uppfostra. 🙂 Mina hundar som jag haft (stora) har varit riktigt svårt att uppfostra. Men på den tiden var det bara stora hundar som gällde för mig så det var det värt då. Små hundar har aldrig varit ett alternativ för mig förrän nu. Och det funkar ju bra det med, som tur är. 🙂

 3. Han är en riktig sötis som sagt. Och kul att du känner att dina dagar fylls med mer glädje när du har honom.
  På det sättet verkar hundar toppen att man kan gå ut med dom på typ skogspromenader. Det saknar jag med
  katten…

  NU gäller det ju att ta vara på sommaren. Vädret är ju helt fantastiskt! Den här sommaren har
  det varit toppenväder!

  Ha en härlig onsdag!
  Kram!

  • Ja, jag känner mig mycket gladare nu! Jag har ansvar och får så mycket kärlek att det nästan blir för mycket ibland. Då är det tur att vi är fyra i familjen så att andra kan gosa med honom ibland. Haha!
   Kram!

 4. PS. Du frågade mig förut om hur länge jag är vaken. Jag är en riktigt nattuggla egentligen. Varit vaken under några
  år till ungefär halv 4 och sovit som bäst mellan 7 och 11. Fast jag har försökt arbeta in andra rutiner nu. Tidigare i säng.
  Upp och äta frukost och så… Mycket pga diabetesen och för att jag bor i hyreshus. Kan tex inte städa och dammsuga på natten.

  Men nu är jag uppe sen en timme pga smärtorna. Mest ont på natten…

  Ha det bra!
  kram

 5. Det är alltid härligt med hundar. Jag längtar efter att igen ha en hund-familjemedlem. Min son vill ha en katt. 🙂
  Hos oss är det fortfarande vackert väder och allting är grönt. En lång och härlig sommar. Fast lite kallare numera. Min Vatenmelon som jag sådde kommer inte att ge några frukt. Men nästa år ska jag så hemma redan på vintern..
  Ha en fin dag! ❤

 6. Han är ju underbar Leo. Det innebär ju en del ansvar och jobb med hund, men det är ju en ”piss i Nissan” jämfört med vad man får tillbaka!! Kram

 7. Förstår att han upptar en stor del av din tid just nu. Och självklart får du ju blogga om honom så mycket du vill. Han är ju så söt så bilder på honom tröttnar vi inte på. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s