Träningslängtan och bröst

De senaste dagarna har varit svalare än innan och min kropp har visat tydliga tecken på träningslust. Det har blivit långa powerwalks och löpning. Löprundor med dopp i sjön efteråt. Så vansinnigt skönt! 🙂 Tyvärr har inte min man kunnat följa med eftersom att hans fot är kass. Men foten verkar vara på bättringsvägen iallafall.

Bröstet bråkar just nu väldigt mycket. Det gör ont ända ner på revbenen. Jag hoppas att jag ska få det fixat så fort som möjligt. Men jag väntar fortfarande på tid för konsultation så det lär ta tid innan operationen är aktuell. Jag har ”nästan” bestämt mig för att ha ett implantat trots allt. Inget kul att vara enbröstad även fast det skulle vara lättare att upptäcka/slippa cancer då. Jag ska höra vad läkaren säger och vilka alternativen är. Som det är nu är bröstet förstört och gör mer och mer ont för varje dag. Det onda ska plockas ut och förhoppningsvis försvinna. Det som gör ont är de förhårdnader som växer och drar ihop bröstvävnaden så att det drar i nerverna.  Detta pga den intensiva strålningen jag fick. Dvs mesta möjliga, 5 dagar X 7 veckor. Jag var totalt skinnflådd efteråt och det tog över ett år att läka någorlunda. Nu efter två år + kan jag inte ha bh på mig utan att det gör ont. Det som skulle ta död på cancercellerna har även gjort att mina bra celler har fått fnatt och inte kan läka sig utan de klumpar ihop sig mer och mer och har fastnat på bröstbenet. Inte skönt alls! Det drar ihop sig mer och mer och gör det väldigt obekvämt.

Nu börjar chilifrukterna att mogna. Snart dags att smaka på de som blivit ljusgula.

055

051

11 tankar på “Träningslängtan och bröst

 1. Tack för ditt varma kommentar hos mig! ❤ Svar: Nej, nu är det för gott. Vi kommer inte mer att återförenas men vi är inte osams.
  Jag har också mycket besvär med brösten. Det opererade bröstet som fått komplikation och det "friska" som är sjuk och utredning dröjer. Jag skulle vilja ta bort båda två.
  Det måste vara jobbigt med en lotsats bröst. om det inte innebär nya risker så varför inte göra inplantat, det ska säkert kännas bättre på alla sätt.
  Vilka fina chili du odlar! Jag odlar röda paprikor, och det är så roligt att se hur dom växer.
  Önskar dig en fin kväll!
  Kram

  • Det bästa är alltid att avsluta ett förhållande sams. Annars blir det så tärande. Skönt att du känner att det är så!
   Ibland känner jag också att jag vill ta bort mina bröst bara för att slippa oro för cancern. Men samtidigt känns det jobbigt att inte ha några bröst alls. Jag har inte bestämt mig ännu faktiskt. Jag vill höra hur stor risk det är för återfall först. Samtidigt känner jag att jag är galen om jag sätter livet på spel pga fåfänga. Det är inget lätt beslut att ta!!!
   Jag förstår precis hur du känner och att du bara vill bli av med brösten. Berätta det för din läkare!
   Kram!

 2. Inte roligt att ha ont. Men så himla bra att det inte var allvarligt den här gången.
  Hoppas att det ordnar sig på bästa sätt. Det låter verkligen som ett dilemma att
  dels vilja ha ett nytt bröst men ändå vilja veta att det ska gå lätt att undersöka igen…

  Hursomhelst så börjar det bli dags för nya rutiner igen. Höstens träning och sånt.
  Ska ta itu med det jag med. Nöta in vardagen igen. 🙂

  Vilka fina chili du odlar! Ser gott ut!

  Varma kramar!

  • Svåra beslut att fatta! 😦
   Jag har verkligen vilat denna sommaren. Så skönt! jag har inte brytt mig ett dugg om vad jag äter eller träning. Men nu har det börjat att krypa i kroppen efter att få röra mig. Jag tar fortfarande dagarna som de kommer och tränar och äter som det passar mig. Jag känner efter och lyssnar inåt. Det tror jag är det bästa för att vara i balans.
   Kram!

   • Där slog du huvudet på spiken eller vad man nu säger.
    Man MÅSTE lyssna på sitt inre och ingen annan än en själv vet bättre vad man behöver än en själv.
    Om man kopplar bort kraven och måsten och prestationsnojan man kan ha. Är man i stillhet och balans
    tror jag att man vet exakt vad som är den rätta vägen hur mycket livet än försöker ”ställa till det för en”.

    Kramisar!

 3. Det tål att tänka på men viktigast av allt är ändå att det inte var något elakartat. Då kan man lättare hantera andra svårigheter…

  Kram

  • Ja så är det. Ingenting spelar ju egentligen någon roll bara man är frisk. Det var inget elakartat. Men det kan komma tillbaks, tyvärr. Det svåra är att fatta beslutet om vilket som är viktigast: bröst eller att veta helt säkert att man är cancerfri för resten av livet. Tyvärr har cancer en tendens att komma tillbaka. Ska jag lita på att det inte kommer tillbaks eller ska jag ta det säkra före det osäkra? Svårt är det!
   Kram!

 4. Men hallå där, vilken trevlig överrasking jag fick!!!!!!!!!!!!!! Du är tillbaks i bloggarvärlden! Härligt!! Det gör mig riktigt glad så här på lördagseftermiddagen. Kramar till dig/Annelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s