Yoga

Den hårda styrketräningen har satt käppar i hjulen för min yoga. Styrketräningen har helt enkelt dragit ihop mina muskler och gjort mig stel och otymplig. Så nu ändrar jag lite på mitt träningsschema och tränar mer yoga och löpning. Något styrkepass då och då istället för regelbundet. Jag vill vara mjuk och smidig!

013

6 tankar på “Yoga

 1. Balans är viktigt, balans i allt. Yoga har jag tyvärr slarvat med ett tag men jag kan ju göra bot och bättring.
  Å du, snygg matta… jag har en likadan! 🙂

  • Det har du så rätt i! Balans är svaret. Jag kände att hård styrketräning gav mig obalans så därför testar jag ett nytt sätt att träna. Jag gör ju ashtangayoga som är så jobbig att det ger musklerna en omgång. Jag behöver inte lyfta skrot för att bli stark. Hellre stark och smidig än stark och otymplig.
   Vilken yoga gör du?

   • Jag tränar på Actic och gör även deras Yoga. Vet inte vad den kallas men nog ger även den musklerna en redig omgång samtidigt som jag blir smidig och rörlig. Underbart!
    Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att balans skulle vara så viktig som den är. Men den är grunden till allt!

 2. Mjukhet och smidighet tycker jag är minst lika viktig. Lagom är helt enkelt bäst och en balans i träningen. Men den hittar du säkert.

  Kram

  • Jag har förstått att muskelbyggnad inte passar ihop men yoga. Jag väljer yoga eftersom det ger mig balans, smidighet och styrka. Dessutom ger yogan mig frid och harmoni. Nu ska jag testa att satsa på yogan ett tag och se vilket resultat det ger.
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s